AMSTERDAM— 22 mei 2023— LexisNexis® Legal & Professional heeft vandaag de lancering aangekondigd van Nexis® Hub, een nieuwe tool die elke onderzoeksworkflow ondersteunt om zo sneller tot nieuwe inzichten te komen. De innovatieve oplossing, ontwikkeld om te voldoen aan de behoeften van drukke professionals, kan worden geïntegreerd met Google Chrome en Microsoft Word om gebruikers te helpen het complexe en tijdrovende proces van het verzamelen van onderzoek en het maken van rapporten te stroomlijnen.

“In het afgelopen jaar hebben we met honderden professionals gesproken over hun onderzoeksproces en hun feedback was dat ze hulp nodig hadden bij het sneller en efficiënter verzamelen en rapporteren van inzichten”, aldus Dani McCormick, Vice President Product. “Nexis Hub vereenvoudigt de onderzoeksworkflow aanzienlijk, waardoor gebruikers efficiënter informatie kunnen verzamelen en organiseren in bewerkbare rapporten, zodat ze minder tijd besteden aan handmatige taken en meer tijd aan de zo belangrijke data-analyse.”

Nexis Hub geeft drukke zakelijke professionals de mogelijkheid om belangrijke informatie – samen met bijbehorende URL’s en metadata – te verzamelen van elke nieuwsbron, waaronder een verscheidenheid aan Nexis-producten en op internet, deze te ordenen in collecties en bevindingen te integreren in rapporten. Hiermee kunnen Nexis Hub-gebruikers een tijdsbesparing tot wel 50% behalen.

Met Nexis Hub kunnen gebruikers:

  • Het onderzoeksproces van begin tot eind versnellen en zo meer tijd besteden aan de taken die echt belangrijk zijn.
  • Sneller het gehele plaatje zien door eenvoudig informatie uit verschillende bronnen op één locatie te verzamelen en te ordenen, waardoor het gemakkelijker wordt om trends te ontdekken, belangrijke inzichten te identificeren en informatie te prioriteren.
  • Informatieverlies verminderen door tools die dagelijks worden gebruikt (waaronder Google Chrome en Microsoft Word) te integreren in een centrale ‘hub’, zodat onderzoekers zich nooit zorgen hoeven te maken over het verliezen van belangrijke informatie.

Meer informatie over Nexis Hub: https://www.lexisnexis.nl/research/nexis-hub

Over LexisNexis Legal & Professional

LexisNexis® Legal & Professional biedt juridische, regelgevende en zakelijke informatie en analyses die klanten helpen hun productiviteit te verhogen, besluitvorming te verbeteren, betere resultaten te bereiken en de rechtsstaat over de hele wereld te bevorderen. Als digitale pionier was LexisNexis de eerste die juridische en zakelijke informatie online aanbood met de Lexis®– en Nexis®-oplossingen. LexisNexis Legal & Professional, dat klanten bedient in meer dan 150 landen met wereldwijd 11.300 werknemers, maakt deel uit van RELX, een internationale leverancier van op informatie gebaseerde analyses en beslissingstools voor professionele en zakelijke klanten.

Contact informatie

Naam: Minke Kooman
LexisNexis | Nexis Solutions
Email: [email protected]
Functie: Marketing Manager Benelux

Tags: ,